God jul fra Hverdagslivet (og noen tips for morgendagen)!

IMG_6237

Nå har jeg blogget i ca. fem måneder, og publisert i overkant av 60 oppskrifter. Det som begynte som min «online-kokebok», har blitt en liten besettelse for meg. Min kjærlighet til matlaging har blitt vekket igjen, og det er utrolig givende å ha fått tilbake noe jeg brenner for. Det er også veldig hyggelig å se at det er flere og flere som titter innom bloggen – tusen takk til alle som leser!

I morgen er selveste julekvelden her, og det er på høy tid å begynne på julemiddagen! Det meste av maten kan lages allerede i dag, og når vi i tillegg er så heldige at lille julaften i år faller på en lørdag, er det ingen grunn til å samle opp alt arbeidet til julaften, som (i teorien i hvert fall) skal være en fredelig og rolig kveld! Medisterkakene, rødkålen og desserten er helt supert å lage dagen i forveien. Til og med ribben kan lages allerede i dag og varmes opp i morgen, men personlig synes jeg det aller beste er når den kommer nystekt og nyhvilt på bordet.

Til slutt – en liten oppfordring til alle som feirer med barn, uansett om det er dine egne barn eller andres; Alle har et ansvar for at julen blir en positiv opplevelse for barna. Hold julen hvit eller alkoholkonsumet på et absolutt minimum. Det koster så lite å bytte vinen/ølen/akevitten med en god eplemost eller annet godt alkoholfritt alternativ, men du aner ikke hvor mye det betyr for barnet. Husk: Julen er for barna!

Jeg ønsker dere alle en god jul!

– Helene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s