Jordbær-froyo

jordbærfroyo

En gang i blant må man kunne unne seg litt dessert i hverdagen, og da er denne jordbær-froyo’en perfekt! Sunn (så godt som i hvert fall), kjapp å lage og smaker helt nydelig. Jo søtere de fryste jordbærene er, jo mindre må du tilsette av melis eller annen søtning.

Du trenger:
1 kurv frosne jordbær (ca 450 g)
380 g vaniljeyoghurt  av gresk type (1 beger)
Melis, honning eller annen søtning

Ha de fryste bærene og vaniljeyoghurten i en food processor eller blender og kjør i et minutts tid til den er helt jevn. Smak om den trenger litt søtning, tilsett eventuelt av ønsket type og kjør litt til. Strø gjerne med frysetørkede bringebær eller annet godt. Nyt med god samvittighet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s